ŞİRELİK HURMA
KAYISI KURU ÜZÜM İNCİR CEVİZ
ARA SICAK PATLICAN BÖREĞİ FINDIK LAHMACUN
İÇECEKLER SU AYRAN KOLA LİMONATA MEYAN ŞERBETİ SINIRSIZ ÇAY
BAŞLANGIÇ EZOGELİN ÇORBA
KAHVALTILIK ANTEP PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR SÖĞÜŞ TABAĞI SİYAH ZEYTİN REÇEL TEREYAĞI ZAHTER ZEYTİNYAĞI SERPMELER
YEŞİL SALATA
Z.YAĞLI TAZE FASULYE
PİYAZ, MAŞ-LOLAZ EKMEK SERVİSİ ÇEKİRDEKLİ ZEYTİNLİ KEPEKLİ DÜRÜM LAVAŞI
ANA YEMEK ÇÖP ŞİŞ TAVUK ALTI EZMELİ KIYMA ŞİŞTE ET KUŞBAŞI
MEYVE KAVUN , KARPUZ
TATLI SÜTLÜ CEVİZLİ KADAYIF , GÜLLAÇ
MENÜ FİYATIMIZ : 60 TL |
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- ET KIZARTMA 290 tl
- ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL 150 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL) 220 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- YUVARLAMA 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE 150 tl
|
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- ET KIZARTMA 290 tl
- ÇİÇEK BAMYA 270 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSE 220 tl
- ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL 150 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- YUVARLAMA 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE 150 tl
|
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- ET KIZARTMA 290 tl
- UNUT BENİ 270 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL) 220 tl
- ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL 150 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- YUVARLAMA(AKŞAM SERVİSİ) 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE 150 tl
|
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- ET KIZARTMA 290 tl
- HÜRREM SULTAN 280 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL) 220 tl
- ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL 150 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- YUVARLAMA (AKŞAM SERVİSİ) 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM) 150 tl
|
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- KUZU TANDIR - İÇ PİLAV 300 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL 220 tl
- ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL 150 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- YUVARLAMA (AKŞAM 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM 150 tl
|
|
- GÜVEÇTE KURU FASULYE 200 tl
- ET KIZARTMA 290 tl
- GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL) 220 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
- AYVALI SOĞAN KEBABI 290 tl
- YUVARLAMA (AKŞAM 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM 150 tl
|
|
- AYVALI EKŞİLİ TARAKLIK 300 tl
- AYVALI SOĞAN KEBABI 280 tl
- YUVARLAMA 150 tl
- EKŞİLİ UFAK KÖFTE 150 tl
- PİLAV ÇEŞİTLERİ 60 tl
|
|
KİLİS KEBABI 280 tl
YUVALAMA 150 tl
EŞKİLİ UFAK KÖFTE 150 tl
AYVALI EKŞİLİ TARAKLIK 300 tl
AYVALI SOĞAN KEBABI 290 tl
PİRPİRİM AŞI 150 tl
UNUT BENİ 270 tl
KABAKLAMA 220 tl
ŞİVEYDİZ 220 tl
DOĞRAMA 220 tl
DOLMA (MEVSİMSEL) 220 tl
|
BEYRAN 140 tl
ET PAÇA 150 tl KATMER 200 tl BÖREK 60 tl YÖRESEL KAHVALTI (Özel) 220 tl Söğüş tabağı,peynir tabağı(antep peyniri,beyaz peynir,örgü peynir),tahin-pekmez,zahter-z.yağı,yeşil zeytin piyazı,siyah zeytin, iki çeşit ev reçeli,patates piyazı,soslu patlıcan(şıhıl mualla),maş piyazı,ciğer kavurma,simit aşı,turşu,kaymak-bal,sucuklu yumurta,kavun,katmer,sınırsız çay ve su(ev ekmeği,antep pidesi,gevrek simit)
SİMİT AŞI 70 tl
CİĞER KAVURMA (Bahar ve Kış Ayları) 70 tl
EZO GELİN ÇORBA (ACIOĞLU) 65 tl
YAYLA ÇORBASI 65 tl
TAVUK SUYU ÇORBA 65 tl
ALACA ÇORBA (Özel İstek Üzerine) 100 tl
LEBENİYE ÇORBA (Özel İstek Üzerine) 100 tl |
HER TÜRLÜ DAVET, ORGANİZASYON VE TAZİYE YEMEKLERİ ÖZENLE HAZIRLANARAK SERVİS EDİLİR |
SİMİT KEBABI 290 tl GAZİANTEP'TE KÖFTELİK İNCE BULGURA SİMİT DENİR. SİMİT ILIK SUDA SUYUNU ÇEKENE KADAR BEKLETİLİR,SUYUNU ÇEKTİKTEN SONRA İÇERİSİNE KIYMA,TOZ KIRMIZIBİBER,KARABİBER,KİMYON,NANE,İNCE KIYILMIŞ SARIMSAK VE TUZ KATILARAK KÖFTE GİBİ İYİCE YOĞURULUR. YOĞURULAN KEBAPTAN KÜÇÜK PARÇALAR KIYMA KEBABI GİBİ ŞİŞE TUTTURULUR,HARI GEÇMİŞ ATEŞTE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR.PİŞMİŞ DOMATES VE BİBER İLE SERVİS EDİLİR.
SADE KIYMA KEBABI 270 tl KIYMA KEBABININ ETİNDE YAKLAŞIK ÜÇTE BİR OARANIN DA KUYRUK VARDIR. ET VE KUYRUK TUZ İLE BİRLİKTE ZIRHTA KIYILIRAK KARIŞTIRILIR.KÜÇÜK PARÇALARA AYRILIR,EL SU İLE ISLATILARAK ŞİŞE TUTTURULUR.HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR. TIRNAKLI TAZE EKMEK,PİŞMİŞ DOMATES,BİBER VE SOĞAN PİYAZI İLE SERVİS EDİLİR.
ACILI KIYMA KEBABI 270 tl KIYMA KEBABI HAZIRLANIRKEN İÇERİSİNE ACI KIRMIZI TOZ BİBER KATILIR. AYNI ŞEKİLDE PİŞİRİLEREK SERVİS EDİLİR.
SEBZELİ KIYMA KEBABI 280 tl GAZİANTEP TE BAHAR AYLARIN DA YAPILAN ÖZEL BİR KIYMA KEBABIDIR.SEBZE YEŞİLLİK ANLAMIN DA KULLANILMAKTADIR KIYMA KEBABI ZIRHTA KIYILIRKEN İÇERİSİNE MAYDANOZ VE TAZE SARIMSAK KATILIR.KIYMA KEBABI GİBİ ŞİŞE SAPLANARAK HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE YAKMADAN PİŞİRİLEREK AYNI ŞEKİLDE SERVİS EDİLİR.
EZMELİ KIYMA KEBABI 310 tl KÖMÜRÜN HARI YÜKSEK İKEN DOMATESLER VE BİBER PİŞİRİLİR.KABUKLARI SOYULAN DOMATES ÇOK İNCE KIYILIR.ÜZERİNE İNCE KIYILMIŞ YEŞİL BİBER VE TUZ EKLENİR.MANGALDA PİŞİRİLEN KIYMA KEBAP ÜZERİNE ÇEKİLİR,KARABİBER EKİLEREK YANIN DA PİDE EKMEK,YEŞİL BİBER VE AYRAN İLE SERVİS EDİLİR.
KUŞBAŞI KEBAP 290 tl ANTEP TERBİYELİ KUŞBAŞI KEBAP DEMEK DAHA YERİN DE OLUR. KUŞBAŞI ET, KUYRUK, DOMATES VE BİBER SALÇASI, TUZ, EZİLMİŞ KURU SARIMSAK VE TOZ KIRMIZI BİBER KATILARAK İYİCE KARIŞTIRILIR.BİRGÜN DOLAPTA VEYA SERİN YERDE DİNLENDİRİLİR.MANGALIN BOYUNA GÖRE ŞİŞLERE ARAYA KUYRUK EKLEMEK KAYDI İLE SAPLANIR.HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR.TAZE PİDE EKMEK VE SOĞAN PİYAZI İLE SERVİS EDİLİR.
KÜŞNEME KEBAP 340 tl KUZUNUN BONFİLE KISMIDIR.HER KUZUDA İKİ PARÇA BULUNUR,YAKLAŞIK 80 İLA 100 GR. ARASINDA GELİR.BÖBREK YATAĞININ ALT KISMINDA OLDUĞU İÇİN,İYİ BESLENMİŞ OLUP KUZUNUN EN YUMUŞAK,SİNİRSİZ VE EN LEZZETLİ YERİDİR.KÜŞNEME;SADE PİŞİRİLİP TUZ VE KARABİBERLE YENİLDİĞİ GİBİ, ANTEP TERBİYELİ OLARAK TA PİŞİRİLİP SERVİS EDİLEBİLMEKTEDİR.
ALİNAZİK 320 tl ALİNAZİK (ALENAZİK) GAZİANTEP TE ÇEŞİTLİ ŞEKİLLER DE YAPILABİLMEKTEDİR. GERÇEK OLANI KAVRULMUŞ OLAN YAĞLI VEYA YAĞSIZ ETİN YOĞURTLA KARIŞTIRILARAK ELDE EDİLEN PATLICAN SÖĞÜRMESİNİN ÜZERİNE DÖKÜLÜP YAĞDA KIDIRILMIŞ KIRMIZI BİBERLE SÜSLENMESİDİR.SÖĞÜŞ DOMATES,BİBER VE PİDE EKMEKLE SERVİS EDİLİR. AYRICA YOĞURTLU SÖĞÜRMENİN ÜZERİNE MANGALDA PİŞİRİLMİŞ KIYMA VEYA KUŞBAŞI KEBABI ÇEKİLEREK; YAĞDA KIZDIRILMIŞ KIRMIZI BİBER VE KARABİBER ÜZERİNE GEZDİRİLEREK TE YAPILIR.AYNI ŞEKİLDE SERVİS EDİLİR.
EZMELİ KUŞBAŞI 300 tl KÖMÜRÜN HARI YÜKSEK İKEN DOMATESLER VE BİBER PİŞİRİLİR.KABUKLARI SOYULAN DOMATES ÇOK İNCE KIYILIR.ÜZERİNE İNCE KIYILMIŞ YEŞİL BİBER VE TUZ EKLENİR.MANGALDA PİŞİRİLEN KUŞBAŞI KEBAP ÜZERİNE ÇEKİLİR,KARABİBER EKİLEREK YANIN DA PİDE EKMEK,YEŞİL BİBER VE AYRAN İLE SERVİS EDİLİR.
ACIOĞLU ÖZEL 390 tl İSKENDER EKMEĞİ GİBİ DOĞRANIP FIRIN ATEŞİNDE NEMİ ALINMIŞ OLAN PİDELERİN ÜZERİNE SARIMSAKLI ILIK YOĞURT DÖKÜLÜR.KÖMÜR ATEŞİN DE PİŞİRİLEN ÇEŞİTLİ BAHARATLAR LA ZENGİNLEŞMİŞ KIYMA KEBABI ÜZERİNE ÇEKİLİR VE KIZGIN TEREYAĞ İÇERİSİNE KONULAN KIRMIZI TOZ BİBER İLE SÜSLENİR.YANIN DA PİŞMİŞ DOMATES VE BİBER İLE SERVİS EDİLİR.
TAVUK KUŞBAŞI (BUT) 220 tl
TAVUK ŞİŞ (KEMİKLİ) 220 tl TAVUK PİRZOLA (BUT) 220 tl TAVUK İNCİK (KISA BUT) 220 tl TAVUK KANAT (ÇİFT KEMİK) 230 tl TAVUK DOLMA 280 tl |
LAHMACUN 70 tl
LAHMACUN GAZİANTEP'TE SEBZELİ YAPILIR. HER MEVSİMDE DEĞİŞİK TAT ALINIR. DOMATES,AL BİBER,MAYDANOZ,YEŞİL BİBER VE SARIMSAĞI AYIKLAYIP İYİCE TEMİZLEDİKTEN SONRA İÇERİSİNE ZEVKİNİZE GÖRE İRİ ÇEKİLMİŞ YAĞLI VEYA AZ YAĞLI ETİ KATARAK ZIRH İLE İYİCE ÇEKİLİR.İÇERİSİNE KARABİBER,KIRMIZI BİBER.TUZ,DOMATES VE BİBER SALÇASI KATILARAK İYİCE HARMANLANIR.YAPILAN HARÇ FIRINDA SERİN ATEŞTE PİŞİRİLEREK SERVİS EDİLİR. YAZIN OLGUN DOMATES,BAHAR AYLARIN DA ÇIKAN TAZE SARIMSAK VE YEŞİLLİKLER APAYRI BİR LEZZET VERİR.LAHMACUNA; KÖZDE PİŞİRİLİP KABUĞU SOYULMUŞ PATLICANLA YİYENİ BAYILTIR.
PEYNİR BÖREĞİ 60 tl PEYNİR BÖREĞİ BAHARIN MÜJDECİSİDİR.HER BAHAR, HER EVE ENAZ BİR DEFA GİRER.TAZE SARIMSAK,TAZE SOĞAN VE TAZE ANTEP PEYNİRİNİN CÜMBÜŞÜNE MAYDANOZ VE TAZE TARHUNUN EKLENMESİ İLE KIRMIZI BİBER,KARABİBER,YENİBAHAR,TUZ, ZEYTİNYAĞI VEYA TEREYAĞI İLE HARMANLAMASINDAN YAPILAN OLAĞANÜSTÜ BİR TATTIR.
KUŞBAŞILI PİDE 235 tl
KUŞBAŞILI - KAŞARLI PİDE 270 tl
KIYMALI PİDE 225 tl
KIYMALI KAŞARLI PİDE 250 tl
KARIŞIK PİDE 290 tl
KAŞARLI PİDE 175 tl
KAŞARLI-SUCUKLU PİDE 235 tl
ŞEKERLİ-PEYNİRLİ PİDE 60 tl
KATMER 220 tl DÜNYADA HİÇBİR YİYECEK BU KADAR TEFERRUATLI,BU KADAR SANAT İSTEYEN VE BİR BU KADARDA MASRAFLI DEĞİLDİR SANIRIM.YANLIZ HİÇBİR YİYECEK BU KADARDA YEMESİ KEYİFLİ VE LEZZETLİ DEĞİLDİR HERALDE. UN,SU,ÇOK AZ TUZ KATILIPKULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINA GELİNCEYE KADAR YOĞRULUR.AVUÇ İÇİ KADAR YUMAK YAPILIR. |
PİRPİRİM SALATASI 75 tl GAVUR DAĞI SALATASI 85 tl
KAŞIK SALATA 75 tl
ÇOBAN SALATA 75 tl
ROKA SALATASI 75 tl
MEVSİM SALATASI 75 tl
EZME SALATA 75 tl
|
PEYNİRLİ KÜNEFE
BASTIK AŞURE BURMALI KADAYIF İRMİK HELVASI
BAKLAVA
DONDURMALI İRMİK HELVASI
KARPUZ TATLISI 60 tl
KABAK TATLISI 60 tl
KATMER 200 tl |
|